Om

Erik Scott Johannessen

 

Erik Scott Johannessen er født og oppvokst på Eidsvoll. Han er utdannet grafisk formgiver fra Westerdals reklameskole (Westerdals Høyskole) og har jobbet som formgiver i Oslo i 43 år. Han driver nå designfirmaet Eidsvoll2014 og er samtidig butikkmedarbeider og jobber med markedsføring og reklame for Loftet Gardsbutikk på Eidsvoll. Denne nettsiden viser noen av maleriene som er blitt til gjennom mange år. Malingen har vært en hobby i en årrekke.

 

Teknikken i de fleste av maleriene er akryl på lerret. Fordelen med akryl er den er luktfri og hurtigtørkende, og gir muligheten for å legge flere lag maling på kort tid. Dette er en form for arbeid som passer når en er utålmodig etter å se resultatet.

 

Motivene er hus fra småbyer eller tettsteder og perspektivet er noe forvridd for å skape spenning i bildet. Fargebruken er ofte frisk og fargerik.

 

Håper bildene er til glede, og ta gjerne kontakt dersom du ønsker mer informasjon eller vurderer et kjøp.

 

Flere malerier

 

Utstillinger

Sommeren 2017 hadde Erik Scott Johannessen separatutstilling på Huser gård i Fenstad i Nes. Han har tidligere deltatt på utstillinger i Norge, bl. a. kollektivutstilling på Galleri Festiviteten, Eidsvoll Verk, han har vært festivalutstiller under Pulsfestivalen i Eidsvoll sentrum, deltatt på kollektivutstilling i Aix les Bains, Frankrike og separatutstilling i Lyon, Frankrike.

Kontaktinformasjon

Telefon: 922 65 724

E-post: erik.johannessen@live.no

Fokus på et bilde

Dette bildet har motiv hentet fra Sundet, Eidsvoll sentrum. Bildet henger i Eidsvoll bibliotek. For de som kjenner Sundet vil en raskt oppdage at noen av bygningene ikke lenger eksisterer.

Copyright © All Rights Reserved